Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Jau pilnomis saujomis raškome agurkus, tad metas iš jų ką nors gaminti. Labiausiai visiems patinkantis receptas - greitai be vandens raugti agurkai. Valanda ar dvi ir jau galėsite mėgautis.
Jums reikės:
5–6 vidutinio dydžio agurkų,
vieno šaukšto druskos,
pusės šaukšto cukraus,
1 ryšulėlio krapų,
1 skiltelės česnako.
Galite pridėti lauro lapą ir petražolių, bet ir paprastesnis variantas labai geras. Švariai nuplaukite agurkus, nupjaukite galiukus, sudėkite į plastikinį maišelį kartu su kitais produktais: druska, cukrumi, smulkintais krapais ir česnaku.
Maišelį užriškite ir pakratykite, kad agurkai gerai apsiveltų prieskoniais. Maišelį su turiniu palikite 1,5 valandos (jeigu norite minkštesnių – 2 valandas) kambario temperatūroje. Tuomet nuplaukite ir valgykite.