PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Etaplius TV2024 m. Birželio 6 d. 20:00

Moters verslumo, laimės ir klestėjimo paieškos: kaip viską suspėti ir neperdegti?

Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


303725

Šios savaitės laidos „Moterims 45+“ pašnekovė Jolanta Chlevickienė – „Turtinga Moteris“ projekto iniciatorė, verslininkė, kūrėja. „Būk savimi, kaip tik gali būti. Šviesk savo gyvenime taip ryškiai, kaip tik gali“, – savo internetinėje svetainėje rašo J. Chlevickienė. Jolantą supa visa puokštė veiklų, kurios visos apsijungia po dideliu moteriškumo skėčiu. Kaip atrasti ir įgalinti moters verslumą, moteriškumą, kaip viską spėti ir neperdegti?

Verslių moterų kontaktų rytmečiai, termomasažų studija Šiauliuose, Master Mind grupės moterims ir moterų susibūrimo šventė „Sijonuotos vasaros pasitiktuvės“. Tokias veiklas vykdo energinga, aktyvi, versli moteris Jolanta. Visos paroje turime tik 24 valandas. Kaip ši aktyvi moteris viską suspėja?

„Labai paprasta. Mano dienotvarkė ir siekiamybė, kad būtų 8/8/8. Aštuonios valandos miegui, aštuonios valandos sau ir aštuonios valandos darbui. Tam tikrais gyvenimo periodais, ypatingai paskutinį dešimtmetį, stengiuosi būti labai sąmoninga, pastebėti save ir dalykus, kuriuose aš esu. Suskirstyti tą laiką tokia gradacija kartais nepavyksta, bet pastangos – kasdienės: disciplinos, rutina, tam tikri įpročiai“, – pasakoja „Turtinga moteris“ įkūrėja.

Plačiau apie brandžios veido odos priežiūrą vasaros metu žiūrėkite vaizdo įraše.

Daugiau informacijos ir naujienų moterims 45+ galite rasti „Facebook“ grupėje: https://www.facebook.com/groups/3615063558742901