Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Etaplius.LTŠaltinis: Etaplius
Norisi nustebinti svečius, tačiau nesugaišti visos dienos prie puodų? „Skanios Kalėdos“ siūlo puikią išeitį – pasigaminti Prancūzišką bulvių apkepą. Dailūs bulvių griežinėliai, natūralūs, kvapnūs „Vegeta Natur“ prieskoniai ir švelnutėlis padažas su vištiena užburia lengvumu, maloniu gomuriui skoniu.
Gamybos procesas itin paprastas, tai įrodys ir laidos svečias Justinas Švėgžda. Nuotaikingai kartu su vedėja visuomenės veikėjas be vargo ne tik pagamins skaniausią apkepą, bet ir papasakos linksmų istorijų apie tai, kaip šventės gali suartinti net svetimus žmones.
Naujausią laidos įrašą žiūrėkite čia:
Bulvių apkepui reikės: