Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Southern Plate
Eglė LingaitienėŠaltinis: Etaplius.lt
Pomidorai dar neprinokę, morkytės pačiame savo skanume ir dailume, nuvalgytų svogūnų laiškų galvutės, suruošti stiklainiai, nekantraujantis noras eksperimentuoti sugundė priminti apie mamos „Žalių pomidorų košę“. Nieko super sveiko, bet lengva, greita ir skanu. Nepamirškite recepto pomidorų derliaus gale, kuomet liks neprinokusių pomidorų.
Reikės:
3 kg žalių pomidorų;
1,5 kg morkų;
1,5 kg svogūnų;
1 stiklinė aliejaus;
300 g cukraus;
0,5 stiklinės acto;
4 galvutės (vidutinės) česnako;
pipirų pagal skonį;
lauro lapeliai.
Virkite kol suminkštės ir skanaukite.
Skanaus!