Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Tai užkandėlės, kurios puikiai tiks Naujiesiems.
Sūrius krepšelius pirkau prekybos centre, tačiau jei jums labiau patinka viską ruošti patiems - galite juos išsikepti keksiukų formelėse.
Sūriuose krepšeliuose pirmiausia įdėta po šaukštą žalios masės. Į trintuva dedame 180 gramų liesos varškės, 200 gramų brokolių, 100 gramų špinatų, šiek tiek česnako, mėgiamų prieskonių.
Ant viršaus - avokadas, citrina ir grietinėlėje troškintos krevetės su prieskoniais.
Skonis neįprastas, neragautas, bet išties puikus. Krevetės sūresnės, žalia masė gaivi, o citrina ir avokadas prideda dar visą vaivorykštę papildomų skonių.
Verta išbandyti, nes itin greita ir skanu!