Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Žalieji blynai su špinatais
Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT
Dieną pradėję nuo purių, ryškiai žalių špinatų blynų, įgausite energijos ir geros nuotaikos visai dienai.
Ingredientai:
GAMINIMO BŪDAS
Dideliame dubenyje sumaišykite grietinę, kiaušinius, sviestą, druską.
Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir sutrinkite trintuvu iki vientisos tyrės. Suberkite į kiaušinių bei grietinės mišinį, įpilkite pieno ir išmaišykite.
Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsneliu sodos. Suberkite į špinatų mišinį ir išmaišykite tešlą.
Tešlą mažomis porcijomis dėkite ant įkaitintos keptuvės su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Iškeptus blynus sudėkite į lėkštes. Patiekite karštus su grietine.
Skanaus!