PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 15 d. 14:52

Ž. Pinskuvienė iškasė karo kirvį ir kreipėsi į policiją: anksčiau ar vėliau visi būsit ištraukti į viešumą

Širvintos

Živilė Pinskuvienė prie policijos komisariato / Alfa.lt

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


309517

Pastaruoju metu itin daug dėmesio sulaukianti Širvintų rajono merė Živilė, rodos, užsimojo rimtai pažaboti komentatorius, aptarinėjančius jos asmeninį gyvenimą. Politikė feisbuke paskelbė vaizdo įrašą, kuriame prie Švenčionių rajono policijos komisariato duoda suprasti, jog kreipėsi į policiją dėl šmeižto.

„Niekada niekam neleidau ir neleisiu šmeižti ir žeminti tiek savęs, tiek savo šeimos. Mieli komentatoriai, aš neturiu kitos išeities, kaip ginti savo ir savo šeimos garbę“, – vaizdo įraše teigia Ž. Pinskuvienė.

Anot politikės, pirmadienį ji buvo pripažinta nukentėjusiąja. „Nesislėpkite nei po gėlyčių kaukėmis, nei po kačiukų. Anksčiau ar vėliau visi būsit ištraukti į viešumą“, – teigia Ž. Pinskuvienė.

Širvintų rajono merė taip pat leido suprasti, kad bylų yra ne viena, tačiau Širvintose jų tirti negali, todėl buvo kreiptasi į Švenčionių rajono policijos komisariatą. „Nu ką gi, pasivažinėsime ir čia“, – sako Ž. Pinskuvienė.

Tikėtina, kad neigiamo komentatorių dėmesio politikė sulaukė po praėjusios savaitės antrojoje pusėje Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) paskelbto verdikto, jog tiek Ž. Pinskuvienė, tiek jos vyras, Seimo narys Jonas Pinskus rinkimų į Europos Parlamentą metu papirkinėjo rinkėjus, dovanodami puodelius su Seimo ir savivaldybės atributika.

Pinskai tai pačiai VRK buvo užkliuvę ir anksčiau – gegužės pabaigoje komisija buvo nusprendusi, kad Seimo narys Kūčių vakarą lankydamasis Širvintų savivaldybės socialinių paslaugų centre ir perduodamas žmonos vaišes papirkinėjo rinkėjus. Kartu buvo nuspręsta, kad taip Rinkimų kodeksą pažeidė ir Ž. Pinskuvienė, iš asmeninių lėšų įsigytus kepinius perdavusi centre gyvenantiems širvintiškiams.