Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
laura kursentaityteŠaltinis: Etaplius.lt
Pagaliau prisiruošiau išbandyti seniai matytą vištienos receptą. Turiu pripažinti, kad gavosi tikrai skaniau nei tikėjausi, o ir padarymas labai paprastas. Manau, kad tai puikus receptas, ypač jei gaminate vaikui, kuris labiau mėgsta valgyti užkandžius, nei normalų šiltą maistą.
Reikės:
2 vištienos krūtinėlių
2 kiaušinių
100 g kieto sūrio
100 g Taffel kieto sūrio skonio kukurūzinių traškučių
Druskos
Pipirų
Krapų
Gamyba :
Vištienos krūtinėlę perpjauname skersai, kad gautųsi 3 ploni kepsniukai.
Kiaušinius įmušam į dubenėlį ir išplakam, traškučius sutriname iki miltų ir suberiame į dubenėlį.
Kepsniukus vieną po kito paprieskoniuojame, mirkome į kiaušinį ir traškučių trupinukus, tada kepsnius dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame abi puses.
Apkeptus kepsniukus dedame į skardą, užtarkuojame kieto sūrio ir dedame į orkaitę 15min.
Vištieną pateikiau su makaronais ir pekino kopūstų salotomis.