Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Restoranas stotyje / Bendrovė
Pranešimas žiniasklaidaiŠaltinis: ALFA.LT
Kadaise garsaus stoties restorano atgimimas – tai dar vienas žingsnis link kuriamos naujos stočių – pulsuojančių kultūriniu gyvenimu ir traukiančių žmones neįkainojamais patyrimais – vizija.
Restoranas stotyje / Bendrovė
„Šiandien esame užsibrėžę tikslą mūsų stotis paversti ne tik patogiomis ir jaukiomis vietomis keliaujantiems, bet ir patraukliomis kultūrinio bei rekreacinio gyvenimo vietomis. Jau dabar stotis atvėrėme kūrėjams, kurie šiais metais surengė ne vieną meninį pasirodymą ir parodą. Džiugu, kad ir verslai atranda stotį, o Gastronomijos savaitės dalimi tapęs stotyje įsikūręs restoranas – puikus to pavyzdys“, – sako „LTG Infra“ vadovas Vytis Žalimas.
Restoranas stotyje / Bendrovė
Anot „Gastrolių“ restorano vadovės Mildos Blagoveščenskajos, stotis – tai vieta, kur prasideda kelionės. Restorano pavadinime „Gastrolės“ taip pat užkoduotos kelionės, tik tai kiek kitokios – gastronominės kelionės. Be to, pagrindinė restorano veikla yra renginių maitinimo organizavimas, taigi taip pat keliaujama su maistu po renginius.
Restoranas stotyje / Bendrovė
„Todėl drąsi „LTG Infra“ idėja po Vilniaus geležinkelio stoties stogu įsileisti laikiną restoraną, „Gastrolėms“ buvo artima ir tapo puikiu būdu parodyti savo profesionalumą ir įgūdžius, ne tik gaminant maistą, bet ir patiekiant jį ten kur profesionalios virtuvės nėra. Mums patinka iššūkiai, tad ir šio mielai ėmėmės ir tikime, kad Vilniaus geležinkelio stoties aura ir mūsų šefo meistriškumas suteiks daug puikių emocijų ir pasitenkinimo tiek mums, tiek mūsų restoraną aplankiusiems svečiams“, – sako M. Blagoveščenskaja.