Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Tinginio pica iš keptuvės
Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT
Reikės:
50 gramų grietinės,
50 gramų majonezo,
1 kiaušinio,
60 gramų miltų,
2 gramų druskos,
5 mililitrų aliejaus,
100 gramų dešros,
80 gramų kietojo sūrio,
1 pomidoro.
Gaminimo būdas
Dešrą ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite.
Dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, kiaušinį, pasūdykite, suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Šaltą keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi, supilkite tešlą ir išlyginkite mentele.
Ant viršaus dėkite dešrą, pomidorus ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Dėkite keptuvę ant vidutinės ugnies, uždenkite ir kepkite picą 20 minučių.
Skanaus!