PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 5 d. 15:40

Švietimo pagalbos tarnyboje – nauja vadovė

Vilkaviškis

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


303633

Šiandien Vilkaviškio rajono Švietimo pagalbos tarnybai pradėjo vadovauti naujoji vadovė – Savivaldybės skelbtą konkursą laimėjusi Grita Launikonė. Ji paskirta vadovauti įstaigai penkerių metų kadencijai.

Naująją direktorę bendruomenei šiandien pristatė ir sėkmės naujose atsakingose pareigose linkėjo Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka ir vicemerė Daiva Riklienė.

Savivaldybės vadovai, sveikindami G. Launikonę su naujomis pareigomis, linkėjo jai sėkmės darbe, būti ne tik reiklia vadove, bet ir komandos lydere, kuria kolektyvas pasitikėtų ir tikėtų.

„Vadovė turi ilgametę vadybinio darbo patirtį, todėl tikiu, kad greitai įsilies į naują kolektyvą ir tęs pirmtakų pradėtus darbus, o kartu su tarnybos bendruomene sieks tik geriausių rezultatų. Linkiu įsiklausyti į darbuotojų poreikius ir įvairiuose iššūkiuose priimti visiems tinkamiausius sprendimus“, – linkėjo Savivaldybės meras A. Neiberka.

Naująją vadovę šiltai sutiko kolektyvas, įstaigos vairą į naujas rankas rūpestingai perdavė ir laikinai vadovės pareigas įstaigoje ėjusi Vilkaviškio vaikų lopšelio-darželio „Buratinas“ pavaduotoja ugdymui Alma Finagėjevienė.

Šiltų padėkos žodžių negailėta ir pačiai A. Finagėjevienei. Už nuoširdų ir atsakingą darbai jai dėkojo Savivaldybės vadovai, padėkos žodžius savo buvusiai vadovei tarė kolektyvo nariai.

Naujoji Švietimo pagalbos tarnybos direktorė G.Launikonė Vilniaus universitete yra baigusi matematiką, Kauno technologijos universitete įgijusi profesinę kvalifikaciją, o ISM Vadybos ir ekonomikos universitete baigė švietimo lyderystės programą ir įgijo vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį.

Nuo 2002 metų ji dirbo Vilkaviškio „Aušros“ vidurinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja, 2007 m. pradėjo vadovauti Žaliosios Vinco Žemaičio pagrindinei mokyklai, o nuo 2011 metų iki pat dabar ėjo Vilkaviškio r. Gražiškių gimnazijos direktoriaus pareigas.

Linkime G. Launikonei sėkmingo darbinio starto atsakingose pareigose!


Foto galerija: