Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |

Rita LižaitytėŠaltinis: Etaplius.lt
Vienai porcijai reikės: 20 g juodos duonos, 40 g naminės varškės, 75 g silkės, 40 g vyšninių pomidorų, 40 g marinuotų kelmučių, 50 g žalios cukinijos, moliūgų sėklų, krapų. Medaus ir citrinų padažui: 13 g citrinos sulčių, 13 g aliejaus, 8 g natūralaus medaus.
Duonos plutą nupjauti, duoną sumalti iki trupinių. Vyšninius pomidorus perpjauti pusiau ir lengvai apkepti – jei keptų nemėgstate, gali būti ir žali. Cukiniją apkepti keptuvėje, moliūgų sėklas pakepinti. Silkę supjaustyti juostelėmis, visus ingredientus dėti į lėkštę ir apšlakstyti padažu.