Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Deimantė KiškytėŠaltinis: Etaplius.LT
Jums reikės:
Tešlai pagaminti:
Kremui pagaminti:
Paruošimo būdas:
Kambario temperatūros sviestą išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
Įmušame kiaušinius ir maišome, kol nebelieka cukraus granulių.
Išsijotus miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į sviesto ir kiaušinių masę. Miltus rekomenduojame pilti iš lėto, tam kad nesusidarytų miltų gumulėliai.
Paruoštą tešlą atidedame 30-čiai minučių.
Per tą laiką ruošiame sausainių kremą. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su „Rududu“. Į du atskirus spaudžiamus maišelius supilame sviesto ir „Rududu“ masę, į kitą džemo masę.
Po 30-ties minučių labai gerai išminkome tešlą. Iškočiojame maždaug vieno centimetro storio, pasirinktomis formelėmis formuojame sausainius.
Dedame į skardą ir kepame 10 minučių 180 °C orkaitėje. Iškepus paliekame atvėsti.
Ant sausainio formuojame kremo masės apskritimą, o ant viršaus įspaudžiame džemo taškelį, taip dedame viena ant kito sausainius. Rekomenduojame sausainių bokštelį daryti iš 4 sausainių.
Skanaus!