Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Birutė MontvilienėŠaltinis: Etaplius.lt
Silkės ir virtų bulvių maltinius galima patiekti ir Kūčių, ir Kalėdų stalui.
Produktai:
200 g silkės filės, 100 g virtų bulvių, 2 šaukštai džiuvėsėlių, 1-2 kiaušiniai, 0,5 stiklinė aliejaus, svogūnų, pipirų, tarkuoto muškato riešuto.
Gaminimas
Silkes filę sumalti kartu su virtomis bulvėmis. Įdėti pakepintą svogūną, kiaušinius ir prieskonius. Viską išmaišyti ir daryti maltinius. Juos pavolioti džiuvėsėliuose ir kepti aliejuje.