PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Šiaulių televizija2024 m. Gegužės 20 d. 15:08

Šiauliuose pradedamas statyti regbio ir futbolo maniežas

Šiauliai

EtapliusŠaltinis: Šiaulių televizija


301733

Šiauliuose pradėjo tiksėti laikas, iki kurio turi būti pastatytas regbio ir futbolo maniežas J. Jablonskio gatvėje, šalia arenos. Gegužės 14 d. buvo pasirašyta rangos darbų sutartis, o penktadienį pasirašyta simbolinę statybų pradžiai deklaraciją ateities kartoms. Projekto vertė – beveik 18 milijonų eurų.

Šiauliuose 2023 metų gegužės 23 d. buvo parengtas „Sporto paskirties pastato – futbolo ir regbio maniežo J. Jablonskio g. 14“ projektas, gautas leidimas statybai.

Prieš beveik savaitę, gegužės 14 d., pasirašyta rangos darbų sutartis. Jau pasirašyta ir simbolinė deklaracija ateities kartoms. Projektą ketinama įgyvendinti per maždaug trejus metus, tačiau Šiaulių miesto savivaldybė ir sporto bendruomenė pageidauja kuo trumpesnio statytos termino.

„Stengsimės maniežą pastatyti kaip galima greičiau, nebūtinai per 36 mėnesius. Duok dieve, išsispręs visi dalykai ir mes galėtume žaisti futbolo varžybas tame pastatytame manieže jau išsisprendus Ukrainos konfliktai“, – tikisi Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Daugiau apie tai žiūrėkite Šiaulių televizijos žurnalistų parengtame vaizdo reportaže.