REDAKCIJA REKOMENDUOJA
Aktualijos2025 m. Gegužės 14 d. 11:18

Šiaulių kavinėje – kelios dešimtys kilogramų neaiškios kilmės mėsos, laikomos 20 laipsnių šilumoje

KOMENTARAI (1)

Dėmesio! Komentatorių nuomonė neatspindi Etaplius.lt redakcijos nuomonės. Pasisakymai nėra redaguojami. Pažeidus Etaplius.lt taisykles, komentarai bus ištrinami.
RūtenisSiūlau šalinti
2025-05-14 11:34
Man, kaip keliavusiam po Vidurinę Aziją ir mačiusiam tų šalių virtuvės ypatumus, jų mentalitetą, požiūrį į klientą ir apskritai į paprasčiausius higienos supratimus, tai tokia padėtis su Andijan situaciją, manęs nenustebino. Mane nustebino, tik- kodėl valstybinėms priežiūros įstaigoms reikia gauti skundą, kas susidomėti drikių teikiamos maitinimo paslaugom. Tuos it driskius veikėjus reikia privalomai ir griežtai tikrinti kiekvieną mėnesį ir neplaninius daryti kas savaitę.