Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Nieko nėra geriau, nei tingūs, vėlyvi pusryčiai. Kartais su vyru turime laisvų dienų kartu vidury savaitės. Tokios dienos nuostabios, nes ilgai miegam, o tada lėtai gaminamės "puspiečius". Planas, aišku, tinkamas ir savaitgaliui.
Dažniausiai norim skystai kepto kiaušinio. Taip, namie du kiaušiniai, du išalkę tinginiai nepavalgys. Tai štai kas išėjo.
Paskrudinau becukrę bemielę duoną, bebaigiant jai skrusti keptuvėje ant ghee sviesto, uždėjau po čederio sūrio lapelį. Užpyliau šiek tiek barbeque padažo ir grūdėtų dijone garstyčių.
Vyrui patiekalą pagerinau keptu saliami, sau jo nedėjau. Ant viršaus pomidoro riekelė, skystai keptas kiaušinis ir vėl pomidoras. Puošiau baziliku, kuris dar ir puikiai kvepia.
Jaučiu, kad apie rytinį kiaušinį galėčiau knygą parašyti, nes kaskart norėdama kiaušinio ir išsigalvoju naują variantą.