PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Liepos 3 d. 11:38

Po reorganizacijos pradeda veikti nauja įstaiga – Vilkaviškio sporto centras

Vilkaviškis

Vilkaviškio r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio r. savivaldybė


307596

Vilkaviškio rajono savivaldybės taryba yra priėmusi sprendimą reorganizuoti dvi po vienu stogu įsikūrusias įstaigas – Vilkaviškio sporto ir pramogų centrą bei Vilkaviškio rajono sporto mokyklą – sujungiant jas į naują juridinį vienetą. Šio reorganizavimo tikslas – sumažinti biudžetinių įstaigų skaičių, optimizuoti šių įstaigų funkcijas ir jų valdymą, racionaliau naudoti materialinius ir finansinius išteklius.

Nuo liepos 1 d. po įvykdytos reorganizacijos pradeda veikti nauja įstaiga – Vilkaviškio sporto centras.

Po reorganizavimo pradėjusi veikti įstaiga vykdys neformaliojo vaikų švietimo ir formalųjį švietimą papildančio ugdymo programų įgyvendinimo funkcijas, teiks įvairias kūno kultūros ir sporto paslaugas Savivaldybės gyventojams, organizuos mokomąjį treniruočių procesą, sporto varžybas, stovyklas, organizuos sveikatingumo, kūno kultūros ir sporto renginius Savivaldybėje ir kt.

Naujosios įstaigos vadovės pareigas laikinai eiti paskirta Kristina Auksoraitienė, anksčiau dirbusi Vilkaviškio sporto ir pramogų centro direktoriaus pavaduotoja.

Ji užtikrins sklandų įstaigos darbą, kol bus išrinktas nuolatinis vadovas. Šiuo metu yra paskelbtas konkursas Vilkaviškio sporto centro direktoriaus pareigoms užimti. Pretendentų dokumentai priimami iki rugsėjo 25 d., o atranka vyks spalio 7 d.