PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Karas Ukrainoje2024 m. Liepos 18 d. 11:33

Per parą rusai smogė Zaporižios sričiai 424 smūgius, sužeisti trys žmonės

Pasaulis

Per parą rusai smogė Zaporižios sričiai 424 smūgius. Ukrainos priešgaišrinės gelbėjimo valdybos nuotr.

Stasys GimbutisŠaltinis: ELTA


310166

Praėjusią parą, liepos 17-ąją, Rusijos kariuomenė smogė 424 smūgius 14-kai Zaporižios srities gyvenviečių, trys žmonės buvo sužeisti.

Tai „Telegram“ kanale pranešė Zaporižios srities karinės administracijos vadovas Ivanas Fiodorovas, kuriuo remiasi „Ukrinform“.

„Trys sužeistieji dėl Rusijos smūgių Polohų rajonui. Tarp jų – du vaikai“, – pažymėjo pareigūnas.

Rusijos kariuomenė smogė septynis oro smūgius Stepnohirskui, Piatychatkams, Lobkovei ir Olhivskei.

196 įvairių modifikacijų dronais rusai atakavo Huliaipolę, Novoandrijivką, Robotynę, Mala Tokmačką, Levadnę, Malynivką, Novodanilivką ir Uspenivką.

Užfiksuota 11 rusų apšaudymų iš reaktyvinių salvinės ugnies sistemų Stepnohirske, Novodanilivkoje, Robotynėje ir Novoandrijivkoje.

Be to, priešas paleido 210 artilerijos sviedinių į Primorsko, Huliaipolės, Mala Tokmačkos, Novoandrijivkos, Robotynės, Verbovės, Novodanilivkos, Malynivkos ir Levadnės teritoriją.

Srities karinės administracijos duomenimis, gauta 15 pranešimų apie gyvenamųjų namų ir infrastruktūros objektų sugriovimus.

Anksčiau „Ukrinform“ pranešė, kad Rusijos kariškiai bepiločiais orlaiviais atakavo Zaporižios srities Uspenivkos kaimą, buvo sužeistos dvi mergaitės ir jų motina.