Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
„Paupio turgus“ / Bendrovės nuotr.
EtapliusŠaltinis: ELTA
Kaip skelbiama bendrovės pranešime, „Ryk Lys“ bei „Holigans“ keičia veikusius restoranus „Mollusca“ ir „Sugamour“. Pastarųjų gastronominėje erdvėje nebeliko po to, kai jų valdytoja „Saldi kava“ paskelbė apie bankrotą.
Be naujų prisijungiančių vardų, virtuvių įvairovę papildys ir „Darnu Group“ priklausančios viešbučių ir maitinimo veiklų valdytojos kuriamas restoranas „Padre duos pipirų“. Investicijos į jį siekia daugiau nei 100 tūkst. eurų.
Anot restoranų veiklos ir plėtros vadovės Anželikos Šiško, bendrovė vystyti pasirinktą koncepciją pasiryžo matydama poreikį užpildyti reikalingą kokybiškos Lotynų Amerikos virtuvės nišą.
„Pastebėjome, kad lietuviai mėgsta Lotynų Amerikos virtuvę, o kokybiškai tokį maistą tiekiančių vietų dar trūksta. Kartu kurti restoraną pakvietėme prisijungti šefą Vitalį Čižauską, kuris yra Meksikos ir Lotynų Amerikos virtuvių skonių žinovas, besisukantis šioje sferoje jau 12 metų“, – apie naująjį restoraną pasakoja A. Šiško.
„Paupio turguje“ taip pat veikia bendrovės restoranas „Burna House“, centrinis baras ir „Lipskio alinė“, o SEB arenoje grupei priklauso restoranas „U“.
Praėjusiais metais bendrovės valdomos gastronominės erdvės nuomininkų apyvarta siekė 7,3 mln. eurų ir sulaukė 1,4 mln. lankytojų.