PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Spalio 4 d. 15:15

Pasveikinti Kupiškio rajono pedagogai

Kupiškis

Kupiškio rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Kupiškio rajono savivaldybė


322140

Šių metų spalio 4 d. Kupiškio rajono savivaldybės pedagogai rinkosi į Kupiškio kultūros centro didžiojoje salėje vyksiantį Tarptautinei mokytojų dienai skirtą renginį – Savivaldybės mero padėkų teikimo ceremoniją ir grupės „Hiperband“ koncertą.

Pedagogus sveikino ir nuoširdų „AČIŪ“ tarė Kupiškio rajono savivaldybės meras Algirdas Raslanas, visiems primindamas, kad Mokytojų diena – tai mažytė šventė kiekvienam pedagogui, o kitiems – proga susimąstyti apie tai, kokią didelę įtaką mokytojų kasdienis darbas turi jaunų asmenybių formavimui(si).

Už didelius ir svarius nuopelnus einant nelengvu pedagogo keliu, Seimo narių Vidmanto Kanopos bei Rasos Budbergytės patarėja Liudvika Trasikytė-Raslanienė, įteikė padėką Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos socialinei pedagogei metodininkei Jovitai Mačienei.

Sveikinimo žodžius bei nuoširdžius ir šiltus „AČIŪ“ tarė Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė bei Kultūros, švietimo, sporto ir teisėsaugos komiteto pirmininkė Neringa Klimavičienė.

Renginyje taip pat dalyvavo Kupiškio rajono savivaldybės vicemeras Valdas Šateika bei mero patarėjai Auksė Čepelė ir Gintautas Misiūnas.

Renginį vedė Kupiškio kultūros centro režisierė Vilija Morkūnaitė.