Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
© Socialiniai tinklai
Reporteris LinaŠaltinis: Etaplius.lt
Žinoma, šis lengvas apkepas, turintis tik 440 kcal, patiks ne tik metantiems svorį.
zucchini-1630518-1280.jpg
Reikės:
600 g cukinijų
200 g liesos varškės
3 kiaušinių
3 česnako skiltelių
druskos, juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo būdas
Cukinijas sutarkuokite rupia tarka. Palaikykite dubenėlyje 10 minučių ir nupilkite skystį, kad tešla nebūtų per skysta ir apkepas išlaikytų formą.
Įmaišykite varškę ir kiaušinius. Jeigu pasirinksite sausesnę varškę, apkepas bus tvirtesnis.
reklama
Pabarstykite druska, pipirais, susmulkintu (arba išspaustu) česnaku. Kruopščiai išmaišykite ir sudėkite į apkepo formą, kurią galima iškloti kepimo popieriumi, išteptu aliejumi.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių, kepkite apie 40 minučių.
Skanaus!
14348970-1250132908350986-623096437-n.jpg