PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Gegužės 10 d. 16:07

Ordinas „Už nuopelnus Lietuvai“ papuošė mamos iš Vaičlaukio kaimo krūtinę

Vilkaviškis

Roberto Dačkaus ir Vilkaviškio rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


300784

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda, Motinos dienos proga, ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu už nuopelnus motinystei ir globai, už atsakingumą, pasiaukojimą bei įkvepiantį pavyzdį bendruomenei apdovanojo 44 mamas ir 7 globėjas.

Tarp apdovanotųjų – Violeta Penkaitienė, gyvenanti Vaičlaukio kaime, Šeimenos seniūnijoje. Moteris apdovanota už dorai išaugintus vaikus, atsakingumą ir šeimos vertybių puoselėjimą.

Violeta Penkaitienė kartu su vyru Juozu užaugino ir nepriekaištingai išauklėjo 5 vaikus: 2 dukras ir 3 sūnus. Įdomu tai, kad šeimai gimė net dvi dvynukų poros!

Vaikams suaugus ir sukūrus savo šeimas, kai kurie iš jų paliko gimtuosius namus, tačiau tarp vaikų ir mamos išliko šiltas ir nuoširdus bendravimas. Močiutę apsilankymais džiugina 7 anūkai.

Šiandien Violetą Penkaitienę su reikšmingu apdovanojimu pasveikino Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka, vicemerė Daiva Riklienė bei Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Simona Bikaitė. Vadovai dėkojo už šeimos vertybių ir tradicijų puoselėjimą bei linkėjo, kad namuose niekada netrūktų šilto bendravimo, džiaugsmo ir visus sunkumus nugalinčios vilties!


Foto galerija: