PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugpjūčio 19 d. 12:23

Onai Sakalauskienei įteiktas Gedimino ordino Riterio kryžius

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės administracijos nuotr.

Marijampolės savivaldybės administracijaŠaltinis: Marijampolės savivaldybės administracija


314471

Sekmadienį, vykdydama prezidento įpareigojimą, Marijampolės trečiojo amžiaus universitete apsilankė Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos kanclerė Agila Barzdienė.

Liepos 6-osios proga Prezidentas Gitanas Nausėda pagerbė Trečiojo amžiaus universiteto vadovę Oną Sakalauskienę, apdovanodamas ją Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Riterio kryžiumi už ilgametį ir aktyvų darbą neformaliojo suaugusiųjų švietimo srityje, savanorystę bei bendruomenės telkimą visuomeninei veiklai ir mokslui.

Prezidento vardu kanclerė įteikė Onai Sakalauskienei šį garbingą apdovanojimą, o į šventinį renginį susirinko daugybė kolegų ir draugų, norėjusių pasidžiaugti jos pasiekimais.

Pasveikinti Onos Sakalauskienės atvyko ir Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda, kuris džiaugėsi išskirtiniu apdovanojimu bei O. Sakalauskienės atsidavimu savo darbui: „Nuoširdžiai sveikinu Onutę, kuri savo nuoširdžiu darbu ir atsidavimu mūsų krašto senjorų bendruomenei ne kartą įrodė, kad amžius nėra riba ir, kad esant dideliam norui bei bendraminčių palaikymui, įmanoma nuveikti daug gero ir gražaus“.