PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Rugpjūčio 28 d. 08:04

Nuo rugsėjo 1-osios keičiasi Alytaus miesto viešojo transporto tvarkaraščiai

Alytus

Etaplius.LTŠaltinis: Alytaus miesto savivaldybė


315707

Baigiasi vasara, o su ja ir atostogų metas. Netrukus ir vėl sugrįšime į įprastą gyvenimo ritmą – miesto gatvės prisipildys į darbą ar mokyklą skubančių alytiškių. Nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. įprastu – iki vasaros galiojusiu tvarkaraščiu – mieste vėl kursuos Alytaus miesto viešasis transportas.

Tiesa, keleivių patogumui nuo rudens bus pakoreguotas kai kurių autobusų grafikas.

Dėl mažo keleivių skaičiaus sekmadieniais ir šventinėmis dienomis autobuso maršrutas Nr. 9A AB „Dainava“– Santaikos g.–Vidzgiris–A. Jonyno–Kalniškės g. nevažiuos.
Keisis rytiniai autobuso maršruto Nr. 13 AB „Dainava“–Sodra–Statybininkų g.–Jūratės g.–Stoties g.–Pieninė reisai ir autobuso maršruto Nr. 1 AB „Dainava“–Vidzgiris–Pieninė poilsio bei šventinių dienų tvarkaraštis vakarais. Jis bus priderintas prie Artojų g. esančiose įmonėse dirbančių alytiškių, kurių pamaina baigiasi 18 val., grafiko.

Siekiant, kad mokiniams, pasibaigus pamokoms, būtų patogiau sugrįžti į namus, pagal galimybes bus priderinti 3, 7, 13 maršrutų laikai.

Autobusų stotelių tvarkaraščių keitimo darbus planuojama pradėti tvarkaraščių įsigaliojimo dieną – t. y. rugsėjo 1 d.

Keleivių prašome atkreipti dėmesį į tvarkaraščių pakeitimus ir kelionę susiplanuoti iš anksto.

Informaciją apie Alytaus miesto viešojo transporto maršrutų tvarkaraščius rasite https://www.stops.lt/alytus ir https://m.stops.lt/alytus.