PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Liepos 5 d. 21:56

Netikėti pokyčiai atlikėjo M. Mickevičiaus-Mino karjeroje: traukiasi iš scenos

Lietuva

M. Mickevičius-Mino palieka sceną / Asmeninis archyvas

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


308050

Dainininkas Mindaugas Mickevičius, geriau žinomas Mino sceniniu vardu, paskelbė apie lemtingus pokyčius savo karjeroje. Žinomas atlikėjas nusprendė pasitraukti iš muzikinės scenos ir nebetęsti dainininko karjeros. Šis netikėtas sprendimas sukrėtė žinomo vyro gerbėjus.

Apie sprendimą pasitraukti iš muzikinės scenos M. Mickevičius-Mino prabilo LNK laidoje „Labas vakaras, Lietuva“. Laidos metu atlikėjas atvirai pasidalino savo apmąstymais nulėmusį galutinį sprendimą.

„Aš visiems sakau, kad pradžia buvo štai čia, šitame ženkliuke, kai mes dar visi uždaryti buvom. Prieš 18 metų filmavomės projekte „Kelias į žvaigždes“. Kiek dar galima dirbti ir dainuoti? Aš buvau nusistatęs ribą – gal iki kokių 50 metų ir užtenka. Reikia jaunimui užleisti vietą.

Bet dar kokius 4–5 metelius pasilieku avansu. Skaičiuoju, kiek liko gyvenimo metų. Būna studentavimo laikai, mokymosi laikai, tuomet kilimo ir karjeros. Tai kiek ta karjera gali tęstis? Eina 20 mano dainavimo metai.

Dar 5 metelius ne tik dirbsiu, bet ir švęsiu visa tai – uždarinėsiu. Na, ir paskui maždaug 20 metelių liks pagyventi, pakeliauti. Tačiau taip, tai bus paskutinieji mano 3–4 aktyvaus koncertavimo metai“, – laidoje sakė dainininkas.

Atlikėjas taip pat atskleidė, kad jo pasitraukimas iš muzikinės scenos nebus staigus. M. Mickevičius-Mino planuoja tai daryti palaipsniui, suteikdamas sau laiko atsisveikinti su gerbėjais.

Jis taip pat paminėjo, kad per savo karjerą, ypač nuo dalyvavimo „Kelias į žvaigždes“ laikais, sukaupė pakankamai santaupų.

„Po projekto mes buvom labai turtingi, kaip jaunimas. Labai daug koncertų, geri pinigai. Investavom, turim kur gyventi, turim papildomą kotedžą, turim santaupų“, – sakė atlikėjas.

Anot vyro, tai yra atsisveikinimo pradžia, todėl reikia pasilikti laiko ateiti į kitus koncertus.

„Visos šventės prašvęstos ir pradainuotos... O kada pavaikščioti po kitų koncertus, kada pakeliauti ir išleisti uždirbtus pinigus... Visgi aš atsisveikinėsiu ilgai“, – pridūrė M. Mickevičius-Mino.