PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 6 d. 15:26

Motinos dienos proga Prezidentas įteikė apdovanojimus: tarp apdovanotųjų ir Marijampolės savivaldybės gyventoja

Marijampolė

LR Prezidento kanceliarijos nuotraukos/ Robertas Dačkus.

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


300164

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda, Motinos dienos proga, ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu už nuopelnus motinystei ir globai, už atsakingumą, pasiaukojimą bei įkvepiantį pavyzdį bendruomenei apdovanojo 44 mamas ir 7 globėjas.

Tarp apdovanotųjų – Albina Kilikevičienė, gyvenanti Daukšiuose, Igliaukos seniūnijoje, apdovanota už dorai išaugintus vaikus, atsakingumą ir šeimos vertybių puoselėjimą.

A. Kilikevičienė, kartu su vyru Vitu užaugino ir nepriekaištingai išauklėjo 5 vaikus: 2 dukras ir 3 sūnus, kurie visi gyvena ir darbuojasi Marijampolės savivaldybėje bei darnioje šeimos bendrystėje iki šio jaučia motinos meilę bei nuoširdų supratimą.

Albina augo ir visada gyveno Daukšių miestelyje, dirbo įvairiose pareigose „Žagrės“ kooperatyvo prekybos įmonėse, anuometinio „Dovinės“ kolūkio gyvulininkystės padalinyje, vėliau kartu su vyru ūkininkavo savo ūkyje, o šiuo metu džiaugiasi užtarnautu senjorės poilsiu.

Albina Kilikevičienė santuokoje su vyru Vitu gyvena jau 52 metus ir kartu džiaugiasi vaikais, kurie dabar atsakingai ir su meile rūpinasi savo tėvais, ir 6 anūkais.


Foto galerija: