PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Įvairenybės2024 m. Liepos 20 d. 21:06

Moteris išsikvietė policiją, nes nebenorėjo eiti į pasimatymą

Pasaulis

Freepic.diller nuotr.

Parengta pagal Nypost.comŠaltinis: Etaplius.LT


309982

Moteris buvo suimta už melagingą pranešimą, kai išsikvietė policiją ir išsigalvojo istoriją, norėdama išvengti pirmojo pasimatymo.

18 metų Sumaya Thomas susiplanavo romantišką vakarą su nepažįstamu žmogumi, su kuriuo susipažino pažinčių programėlėje, bet kai jis priėjo prie jos slenksčio, ji staiga „atšalo“ ir paskambino policijai.

Moteris, gyvenanti Ajovos valstijoje, JAV, pareigūnams pasakojo, kad į pasimatymą atėjęs vyras – jos buvęs partneris, kuris jai grasino fiziniu smurtu. S. Thomas taip pat melagingai tvirtino, kad buvo nėščia, o vyras sakė planavęs „jai trenkti, ją spardyti ir subadyti“.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, vyras juos nustebino, pranešęs, kad su S. Thomas susipažino per pažinčių programėlę maždaug prieš savaitę, pateikdamas pareigūnams įrodymus – žinutes mobiliajame telefone.

„Pokalbių istorija parodė, kad vyras buvo sąžiningas ir iš tikrųjų ką tik sutiko šią moterį“, – rašoma policijos ataskaitoje.

Tačiau moteris pareigūnams tikino, kad jiedu buvo pažįstami dvejus metus, ir apkaltino vyrą smurtavimu bei grasinimu jai pakenkti. Pareigūnus išsikvietusi moteris tvirtino, kad jie bendravo per programėlę „Snapchat“.

Visgi pareigūnai išsiaiškino, kad S. Thomas meluoja ir iš telefono ištrynė žinutes tarp jos ir į pasimatymą atėjusio vyro. Galiausiai moteris prisipažino pateikusi melagingus pranešimus, nes nebenorėjo eiti į pasimatymą.

Policijos ataskaitoje teigiama, kad „ji nemanė, jog pareigūnai padės, todėl ji sugalvojo apgaulingą skambutį ir išsigalvojo įvykius“.Dėl to vyras, kurio vardas neatskleistas, buvo sulaikytas daugiau nei valandai.

Kaip rašo „Daily Mail“, moteris buvo suimta ir apkaltinta dėl melagingo pranešimo apie tariamą nusikaltimą, o tai yra nusižengimas.