PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Liepos 13 d. 16:43

Meilė baigėsi? Parduodamas įspūdingas J. Lopez ir B. Afflecko meilės lizdelis

Pasaulis

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas. / Scanpix

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


309303

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas dar labiau pakurstė gandus apie artėjančias skyrybas, nes ketvirtadienį paaiškėjo, kad jų namai Beverli Hilse pateko ant prekystalio, rašo „The Daily Mail“.

Po dvejų metų namų medžioklės brangiausiuose Los Andželo rajonuose pora praėjusiais metais įsigijo šį turtą už 60,85 mln. dolerių.

Sklandant spėlionėms apie išsiskyrimą, birželio mėnesį Jennifer ir Benas bandė tyliai parduoti 12 miegamųjų ir 24 vonios kambarių dvarą už 65 mln. dolerių. Tačiau jiems, regis, nepavyko rasti pirkėjo, todėl dabar jie viešai įtraukė šį turtą į pardavimų sistemą už 68 mln. dolerių.

Jennifer Lopez ir Beno Afflecko namai. / Scanpix

Teigiama, kad 38 tūkst. kvadratinių pėdų (3,5 tūkst. kv.metrų) būstas buvo renovuotas per pastaruosius keturis mėnesius, o tai gali paaiškinti 3 mln. dolerių kainos padidėjimą. Nuosavybė apibūdinama kaip išskirtinis 6 akrų (daugiau nei 40 arų) ploto sklypas. Jį sudaro ne tik pagrindinis pastatas, bet ir greta esantis papildomas namas, kuriame įrengta 10 000 kvadratinių pėdų (929 kv. metrų) ploto svečių apgyvendinimo patalpų, taip pat prižiūrėtojo namas.

Yra 15 vietų garažai ir 80 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, taip pat lauko sporto kompleksas su krepšinio, piklbolo, treniruoklių sale, bokso ringu ir baru bei 150 laipsnių nulinio krašto baseinu.

Leidinys TMZ taip pat pabrėžė, kad Kalifornijoje galiojantis NT mokestis – papildomas turto perleidimo mokestis, taikomas parduodant daugiau nei 5 mln. dolerių vertės namus, – taip pat gali būti kainos veiksnys. Namų, parduodamų už 10 mln. dolerių ir daugiau, pardavimui taikomas papildomas 5,5 proc. mokestis.

Pranešama, kad Jennifer ir Benas jau „kelis mėnesius“ gyvena atskirai, nes, spėjama, kad jie ketina išsiskirti.

Benas, kuris vis dar mūvi vestuvinį žiedą, gyvena 100 tūkst. JAV dolerių per mėnesį nuomojamame name netoli 52 metų buvusios žmonos Jennifer Garner.

Pranešama, kad birželio pabaigoje jis buvo pastebėtas išsivežantis savo daiktus iš Beverli Hilso namo, kuriuo dalijosi su J. Lopez.

„Atrodo, kad jam viskas gerai. Jis kasdien būna savo biure ir atrodo susikoncentravęs į darbą. Jis taip pat leidžia laiką su savo vaikais, – teigė šalitinis. – Nei Džen, nei Benas nenorėjo išsaugoti savo santuokinio būsto dėl skirtingų priežasčių: ji manė, kad jis per didelis, o jis – kad per toli nuo vaikų.“