PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 24 d. 09:20

Mažeikių sporto mokykloje – krepšinio komandos susitikimas po 20 metų

Mažeikiai

Etaplius.ltŠaltinis: Mažeikių rajono savivaldybės inf.


310997

Mažeikių sporto mokykloje po dviejų dešimtmečių susitiko legendinė 1985 m. gimimo krepšinio komanda, kuri 2001 m. tapo jaunučių čempionais, o 2002 m. – jaunių čempionais, palikdami pėdsaką Lietuvos ir Mažeikių jaunimo krepšinio istorijoje.

Susitikime dalyvavo visi komandos nariai: Tadas Tuomenas, Ramūnas Rozgys, Arvydas Pocevičius, Tomas Liberis, Simas Gumuliauskas, Romas Žvingėla, Andrius Simionovas, Edgaras Kulakauskas, Tomas Padervinskas, Rimvydas Šimkus, Artūras Jomantas, Gintaras Kukanauskas, Paulius Budreckis, Tomas Klimas ir Marijus Norkus, tuometis komandos treneris Algimantas Giedra, Sporto mokyklos direktorius Algirdas Pocevičius.

Krepšinio aikštelėje išsakyti sveikinimai, dalytasi jaunystės prisiminimais, dėkota treneriui A. Giedrai už įgūdžius, įgytus treniruotėse ir varžybose, kurie padėjo ir vis dar padeda augti stipriomis asmenybėmis, atkakliai siekti savo tikslų asmeniniame gyvenime. Treneris dėkojo likimui ir Dievui, kad teko garbė su tokiu gausiu ir darbščiu kolektyvu siekti bendro tikslo.

Susitikimo dalyviai išsakė viltį, kad kitas susitikimas įvyks greičiau nei po 20 metų.