PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Balandžio 30 d. 13:39

Marijampolės sporto centras žiūrovus ir sportininkus pasitinka dar labiau atsinaujinęs

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


299702

Pastaruoju metu Marijampolės sporto centras iš tiesų labai pasikeitė, čia vyko nemažai atnaujinimo darbų, tarp kurių ir visiškai naujai įrengtos žiūrovų tribūnos. Būtent pastarąsias apžiūrėjo Sporto centre apsilankę Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda, vicemeras Artūras Visockis, Savivaldybės tarybos nariai Darius Kemeraitis, Romualdas Makauskas ir Alvydas Zdanys bei Savivaldybės administracijos Švietimo kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Nerijus Mašalaitis.

„Sąlygų gerinimas sportininkams prisideda prie sporto populiarinimo bei sporto centro patrauklumo bendruomenei. Smagu matyti, kad tribūnos atnaujinimo darbai jau pasiekė finišo tiesiąją ir ypač džiugina tai, kad kiekvienais metais Marijampolės sporto centro infrastruktūra gerėja, o svarbiausia, kad auga sportuojančių vaikų bei jų trenerių skaičius. Be abejo, turime ir daugiau planų, kaip pagerinti sporto infrastuktūrą – su Europos Sąjungos parama pradėsime stadiono atnaujinimo darbus ir pritaikysime jį lengvajai atletikai. Labai svarbu, kad mūsų sportininkai galėtų ruoštis Lietuvos, Europos ir pasaulio čempionatams tam pritaikytose erdvėse ir toliau garsinti ne tik Marijampolės, bet ir Lietuvos vardą“, – sakė vicemeras A. Visockis.

Vykdant tribūnų remonto darbus, buvo įrengtas naujas tribūnų apšiltinimo sluoksnis, įrengta hidroizoliacija, išbetonuotos pakopos, įrengtos naujos tribūnų kėdutės, pakeisti turėklai. Atlikti ir tribūnų stogo remonto darbai: sustiprintos laikančiosios konstrukcijos, pakeista nauja stogo danga, atlikti apskardinimo darbai, įrengtas naujas apšvietimas. Taip pat šiais metais planuojama persirengimo kambarių, dušinių, WC, sandėlių, koridoriaus remontas, gaisrinės signalizacijos, santechnikos, elektros instaliacijos, oro šalinimo sistemos įrengimo darbai.

Marijampolės sporto centro direktorius Karolis Bauža aprodė naujas tribūnas bei pasidalino patirtimis apie renovacijos ir atnaujinimo procesą. Pasidžiaugė artėjančiomis permainomis Sporto g. 1 bazės viduje bei pabrėžė permainų svarbą.


Foto galerija: