PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 21 d. 15:01

Koncertas Holokausto aukoms Lietuvoje atminti

Zarasai

Zarasų rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Zarasų rajono savivaldybė


314872

Rugpjūčio 27 d. (antradienį) 17 val. Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka maloniai kviečia į koncertą „Puslapiai iš užmirštos knygos...“, skirtą Holokausto aukoms Lietuvoje atminti.

Jau ne kartą bibliotekoje koncertavę pasaulinio lygio atlikėjai smuikininkas Atis Bankas ir pianistė Victoria Kogan šį kartą pasirodys su Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatu Čiurlionio kvartetu. Muzikos kūrinius atliks Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorius, LR Vyriausybės kultūros ir meno premijos laureatas, violončelininkas Rimantas Armonas, profesorė, LR Vyriausybės kultūros ir meno premijos laureatė, pianistė Irena Uss, LR Vyriausybės kultūros ir meno premijos laureatas, violončelininkas Saulius Bartulis, Lietuvos Nacionalinio operos ir baleto teatro solistas, tenoras Rafailas Karpis, smuikininkė Milda Šalučkaitė.

Programoje girdėsite Maurice Ravel, Ernest Bloch, Vidmanto Bartulio, Arūno Navako, Anatolijaus Šenderovo, Ernest Chausson, Roberto Šumano ir kitų kompozitorių kūrinius.