PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Liepos 28 d. 14:04

Ko tikėtis iš rugpjūčio mėnesio kiekvienam Zodiako ženklui

Lietuva

Rugpjūčio mėnesio horoskopas / Pixabay

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT


311653

Kam paskutinis vasaros mėnuo atneš romantiškų nuotykių, o kam geriau susitelkti į darbą ir siekti karjeros?

Svarbiausios gairės, ką pranašauja rugpjūčio mėnesio horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui.

AVINAS

(03 21–04 20)

Šio Zodiako ženklo atstovams paskutinis vasaros mėnuo reikš kažko naujo ir globalaus asmeniniame gyvenime pradžią. Avinas gali tikėtis didelių pokyčių santykiuose su partneriu.

Vienišas Avinai galės susirasti sielos draugą, jei bus atviras likimo dovanoms ir nepraleis savo šanso.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jaučiui rugpjūčio mėnuo bus puikus metas pradėti naują profesinio gyvenimo etapą. Nebijokite keisti darbo. Svarbu nepraleisti progos kilti karjeros laiptais. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į sveikatą ir nepamiršti profilaktinių apsilankymų pas gydytoją.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Po įvykių kupinos žiemos Dvyniai bus priversti nurimti. Rugpjūtis bus ramus mėnuo tiek darbo, tiek asmeninio gyvenimo atžvilgiu. Viskas vyks pagal iš anksto numatytą planą, didelių netikėtumų ir katastrofų nenumatoma.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžiui rugpjūtis bus finansinio augimo ir puikių karjeros perspektyvų mėnuo. Asmeniniame gyvenime taip pat viskas susitvarkys ir pakryps ramia, nuspėjama vaga. Būtent vasaros pabaigoje Vėžiui pavyks pasiekti tam tikrą pusiausvyrą tarp darbo ir meilės.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Liūtui rugpjūtis bus taikos, pusiausvyros ir geros savo gyvenimo kontrolės laikotarpis. Viskas, ką jis sumanys ir darys, pavyks: darbe, mokykloje, asmeniniame gyvenime. Ryškių emocinių išgyvenimų nenumatoma, tačiau bus daug jaukumo ir šilumos šeimoje.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Mergelei rugpjūčio mėnuo bus kupinas iššūkių ir naujų galimybių. Jei Mergelė susidoros su viskuo, kas jos laukia, ji gaus vertingą atlygį. Asmeniniame gyvenime patartina laiku leistis į kompromisus ir aiškiai apibrėžti savo poziciją svarbiais klausimais, kad išvengtų nereikalingų konfliktų.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstyklėms vasaros pabaiga bus tokia pat gera kaip ir 2022-ųjų pradžia. Šio Zodiako ženklo atstovams darbe pavyks pasiekti nemenkų laimėjimų. Galbūt atsiras šiek tiek įtampos santykiuose su mylimu žmogumi, tačiau savitvarda ir atviri nuoširdūs pokalbiai padės išvengti neigiamų jos pasekmių.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Skorpionui paskutinis vasaros mėnuo bus gana sėkmingas: atsiras galimybė leistis į įdomią kelionę, labai tikėtinas karjeros augimas, o asmeniniame gyvenime taip pat prasideda visiškos santarvės ir supratimo laikotarpis. Pagrindinė Skorpiono sėkmės sąlyga – išlaikyti ramybę bei pusiausvyrą ir vengti grubaus elgesio.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Rugpjūtis Šauliui bus ilgai lauktos sėkmės profesinėje veikloje ir finansinio stabilumo pradžios laikotarpis. Jam patartina daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui ir nedelsiant kreiptis į gydytoją, kai atsiranda nerimą keliančių simptomų.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Ožiaragis rugpjūčio mėnesį turėtų susirūpinti savo sveikata. Taip pat derėtų parodyti toleranciją ir kantrybę, kad įveiktų laikinus asmeninio gyvenimo sunkumus.

Kol kas dar neturinčio nuolatinio partnerio Ožiaragio laukia romantiški nuotykiai.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Po gana emocingos ir išgyvenimų kupinos metų pradžios Vandenio laukia stabilumo ir ramybės periodas. Meilės santykiuose vyraus komfortas ir romantika, reikšmingų pokyčių darbe nenumatoma. Norėdamas pasiekti geresnių rezultatų darbe, jis turėtų parodyti daugiau iniciatyvos.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Paskutinis vasaros mėnuo Žuvims atneš daug teigiamų emocijų: atsiras galimybė geriau atsiskleisti darbe, parodyti savo kompetenciją ir sugebėjimus. Galima įdomi išvyka ar kelionė. Meilė srityje Žuvys rugpjūčio mėnesį jaus palaimą dėl visiško sutarimo ir supratimo su partneriu.