Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Etaplius.ltŠaltinis: Pranešimas spaudai
Pats metas vis labiau artėjančiai vasarai suteikti dar daugiau spalvų su baltaisiais šaltibarščiais!
„Tai – puikus patiekalas karštai vasaros dienai, kai daržai pilni žalumynų, ridikėlių ir šviežių bulvių. O desertui šįkart paruošiu apelsininius blynelius. Tikra prancūziška klasika!“ – skonių įvairovę šio šeštadienio laidoje pristato K. Starkienė
Blynelių receptą pamatysite laidoje, o ko reikia baltiesiems šaltibarščiams, Kotryna atskleidžia jau dabar.
Baltiems šaltibarščiams reikės:
sūdytų rūgštynių;
šviežių agurkų;
ridikėlių;
šviežių krapų;
šviežių svogūnų laiškų;
kefyro.
Gaminimo eiga
Kelis šaukštus sūdytų rūgštynių užpilkite keliomis stiklinėmis vandens ir viską užvirkite. Palikite atvėsti. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais, ridikėlius – riekelėmis. Susmulkinkite svogūnų laiškus bei krapus. Į didelį dubenį sudėkite visas daržoves, supilkite atvėsusį rūgštynių nuovirą, pilkite kefyrą ir gerai išmaišykite. Sriubą atšaldykite ir patiekite su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus!
„Kotrynos burtai“ – šeštadieniais, 12 val. per TV3!