Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
© Socialiniai tinklai
Reporteris LinaŠaltinis: Etaplius.lt
Šie cukinijų kepsniai bus puikus užkandis prie pagrindinių patiekalų.
Reikės:
1 cukinijos,
50 g miltų,
3 šaukštų aliejaus,
druskos, pipirų pagal skonį,
50 g majonezo,
2 česnako skiltelių.
Gaminimo būdas
Cukiniją supjaustykite 1–2 mm storio skridinėliais. Pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
Kiekvieną skridinėlį apvoliokite miltuose ir dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Česnako skilteles išspauskite į majonezą. Jei reikia, įberkite truputį druskos, pipirų ir išmaišykite. Padažą patiekite prie keptų cukinijų.
Skanaus!
alfalt-logo-skaidrus.png