Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Birutė MontvilienėŠaltinis: Etaplius.lt
Kalėdų stalui dar spėsite pamarinuoti ir iškepti žąsį.
Produktai:
Žąsis, 3 šaukštai druskos, pipirų (juodųjų, kvepiančiųjų), kmynų, česnako.
Gaminimas
Žąsį įtrinti prieskoniais ir palaikyti dvi paras. Į pamarinuotą žąsį prigrūsti obuolių (geriausia antaninių). Dėti į kepimo maišą. Kepti 200° C temperatūroje apie 2 valandas. Po to išimti iš maišo ir apvertus žąsį dar kepti 40 min. Kai apskrus, išimti.
Skanaus!