Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt
Etaplius.lt skaitytoja Vida dalijasi savo tobulu čili sriubos receptu ir rekomenduoja pasigaminti tokios vakarienei.
Čili sriubai reikės:
500 g faršo;
1 čili pipiro;
500 g pomidorų;
200 g pomidorų padažo;
2 skiltelių česnako;
400 g konservuotų aštrių pupelių;
1 paprikos;
prieskonių;
sūrio.
Gaminame:
Kai pomidorai švieži ir gerai sunokę, puikiai nusilupa jų odelė. Jei ne – perliekite verdančiu vandeniu. Pomidorus, papriką, čili pipirą ir česnaką pasmulkinkite ir sumalkite. Faršą pakepinkite su prieskoniais ir pilkite į puodą, kur jau lauks pomidorų ir kitų daržovių masė. Supilkite ir konservuotas pupeles. Tiek ir to darbo! Pavirinkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių. Jei trūks tirštumo, pilkite pomidorų padažo. Garuojančią sriubą apibarstykite tarkuotu sūriu. Labai skanu ragauti su skrebučiu.
Skanaus!