Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Budintis BudėtojasŠaltinis: Etaplius.lt
Braškių sezonas Lietuvoje jau persirito į antrąją pusę, tad tiems, kurie gardžiausių vasaros uogų dar iki soties neprisiragavo, siūlome kiek neįprastą, tačiau pirštus priversiantį nusilaižyti Etaplius.lt skaitytojos atsiųstą „karštų braškių“ receptą. Pasirodo, „grilinti“ galima ne tik mėsą, žuvį ar daržoves – uogos tam taip pat kuo puikiausiai tinka.
Patiko? Daugiau virtuvės paslapčių sužinokite mūsų Facebook paskyroje!
Mums reikės:
* braškių, pusės kilogramo;
* rudojo cukraus, 3 arbatinių šaukštelių;
* balzaminio acto, 4 šaukštų.
Gaminame:
Pirmiausia kruopščiai nuplautas braškes sumaišome su balzaminiu (balzamiko) actu. Uogas sumauname ant iešmelių ir apvoliojame rudajame cukruje. Paruoštas braškes kepame ant ugnies (keletą minučių).
„Karštų braškių“ desertą patiekiame šeimiškiams. Vuolia!