Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Tikriausiai visi esate girdėję apie kesadilijas. Pastaruoju metu tiek daug aplinkinių jas gamino, kad nesusilaikiau ir aš.
Viskas ko jums reikės, tai 300 gramų vištienos filė, 4 lavašų (pirkau ruginius, pilno grūdo), sūrio, pomidorų, paprikos, sviesto ir mėgiamo padažo, kukurūzų miltų, prieskonių.
Pirma kepame vištą. Supjaustau nedideliais gabaliukais, įtrinu prieskoniais, apvolioju kukurūzų miltuose. Kepu įkaitintame aliejuje. Toks ruošinys ir šiaip gali stovėti šaldytuve sumuštiniams, fast foodui gaminti.
Į keptuvę su išlydytu sviesto gabaliuku dedu lavašą. Apkepu vieną pusę, apverčiu ir ant jau pakeptos pusės dedu tarkuoto sūrio, padažo (tinka bet koks mėgiamas), plonai barstau papriką, pomidorų gabaliukus ir vištieną.
Perlenkiu per pusę ir spusteliu mentele. Sūris išsilydo akimirksniu ir tai reiškia, kad kesadilija paruošta. Skani ir karšta, ir šalta.
Daugiau receptų rasite Virtuvės princesė
92098977-1945112275620814-954319626974527488-o.jpg