Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Reporteris IngaŠaltinis: Etaplius.lt
Plungės atvirame jaunimo centre vyko edukacinis ir praktinis kulinarinis užsiėmimas „Aš gaminu“. Užsiėmimą vedė Atviro jaunimo centro direktorius Egidijus Vaškelevičius. Kulinarinės pamokėlės metu edukacijoje dalyvavę centro lankytojai ragavo prieskonius: bazilikus, rozmarinus, karį, krapus, česnako granules, mairūnus, pipirus, ciberžolę.
kulin1-43386.jpg
Ragautais prieskoniais jaunieji plungiškiai taip pat galėjo pagardinti gaminamą maistą. Jaunimas savo maisto ruošybos įgūdžius derino su kulinarijos menu, gamino picas ir hamburgerius, o jiems iškepus – užkandžiavo ir džiaugėsi naujais skoniais.
Plungės atvirame jaunimo centre planuojama dažniau organizuoti kulinarinius užsiėmimus, kad jaunimas galėtų tobulinti įgūdžius ir maisto gaminimo srityje.