PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Birželio 6 d. 13:12

Iškilmingoje ceremonijoje išdalinti „Verslo genas 2024“ apdovanojimai: įvertintas ir zarasiškių verslas

Zarasai

Zarasų r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Zarasų rajono savivaldybės administracijos ir Lrytas.lt


303764

Iškilmingoje ceremonijoje išdalinti „Verslo genas 2024“ apdovanojimai: įvertintas ir zarasiškių verslas

Jaunąjį verslą ir Lietuvos kūrėjus pastebintis naujienų portalo lrytas.lt projektas „Verslo genas“ jau aštuntus metus kvietė siūlyti bei įvertinti jaunuosius verslininkus, startuolius, kurie drąsiai įgyvendina savo sumanymus, svariai prisideda prie pokyčių šalyje.

„Kasmet „Verslo genas“ maloniai nustebina, kiek mūsų šalyje yra talentingų, ambicingų, atkaklių žmonių. Lietuvoje besikuriantis ir įsitvirtinantis verslas, kūrėjai, yra tai, kuo galime džiaugtis, didžiuotis prieš visą pasaulį“, – sako lrytas.lt direktorius ir redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Šiais metais projekto „Verslo genas“ organizatoriai pristatė ir tris naujas nominacijas – „Metų ūkis“, „Autentiškiausias Lietuvos verslas“ bei „Moters verslo lyderystė“. Be minėtų naujų nominacijų, nugalėtojai tradiciškai išrinkti šiose kategorijose: „Už drąsą rizikuoti“, „Už mokslo ir žinių įgyvendinimą versle“, „Metų atradimas“, „Socialinis verslas“, „Tvarus verslas“ bei savo balsą atidavė portalo lankytojai, išrinkdami – „Lrytas.lt skaitytojų favoritą“.

Šiemet projektas sulaukė dvigubai daugiau sėkmės istorijų, net 114 dalyvių iš visos Lietuvos, o nugalėtojus rinko ne tik portalo skaitytojai, bet ir projekto komisija, kuri nusprendė, jog apdovanojimas už „Moters verslo lyderystę“ atitenka Zarasų rajone vaikų darželį „Vaiko laikas“ atidariusioms įkūrėjoms Inai Bardinskienei ir Aleksandrai Titarenko.„Pirmiausia, noriu pasakyti, kad visa mūsų Verslo mokykla balsavo už šias dvi moteris ir jų idėją. Mes jus nominuojame ir sveikiname už pačią vertingiausią investiciją“, – moterims įteikdama apdovanojimą sakė Vilniaus universiteto Verslo mokyklos direktorė dr. B.Miškinienė.

Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo ir Zarasų rajono savivaldybės mero patarėjas Karlen Grdiljanc, kuris nuoširdžiai sveikino mūsų krašto verslininkes, kurios drąsiai žengė į verslo pasaulį, kuriame dirba vieną pačių svarbiausių darbų pasaulyje – ugdo mūsų vaikus.

Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė džiaugiasi, kad nedidelis Zarasų rajone įkurtas verslas sulaukė žinomumo ir palaikymo visoje Lietuvoje.

„Džiaugiamės, kad Zarasų rajono savivaldybės administracijos vykdytas žurnalistų turas Zarasų rajone ne tik leido visoje Lietuvoje išgirsti apie mūsų krašte gyvenančius aktyvius žmones, bet ir pasiekti pergalių bei apdovanojimų. Jau antrus metus iš eilės stengiamės viešinti rajone gyvenančius šviesuolius, kūrybingus gyventojus, užsiimančius įdomiomis veiklomis ir gal kartais nedideliais, bet svarbiais darbais. Apie mūsų krašto žmones kalbama radijo eteriuose, rašoma spaudoje ir įvairiuose portaluose, nes mes turime ką parodyti! Zarasų rajono savivaldybės administracija labai noriai padeda naujiems verslininkams, kurie kreipiasi pagalbos – šiuo atveju padėjome su iškilusiais patalpų šildymo iššūkiais, o norint paskatinti naudotis privačių darželių paslaugomis, Zarasų rajono savivaldybės tarybos sprendimu yra skirtos 100 Eur/mėn. kompensacijos. Dar kartą sveikiname mūsų nuostabias Iną ir Aleksandrą!“.