Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
freepik.com nuotr.
Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT
Pasigaminti šiuos cukinijų blynelius užtruksite vos pusvalandį.
4 porcijoms blynelių reikės:
* vidutinio dydžio cukinijos;
* 2 vnt. kiaušinių;
* 2 v. š. avižinių dribsnių;
* 2 v. š. avižų miltų;
* pagal skonį: druskos, pipirų, prieskoninių žolelių
* aliejaus kepimui
Gaminame:
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka ir paliekame pabūti apie 10 minučių. Tuomet nusunkiame susikaupusį skystį. Cukinijų masę dedame į dubenį, mušame kiaušinius, dedame avižų dribsnius, avižų miltus, prieskonius bei žoleles ir viską gerai išmaišome. Į keptuvę pilame aliejų ir kepame blynelius.
Šiuos minkštučius cukinijų blynelius labai tinka valgyti su natūraliu jogurtu ir sūdyta lašiša.
Skanaus!