PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Liepos 2 d. 14:15

I. Stumbrienę užklupo grožio problemos: net neįsivaizduoju, ką daryti

Lietuva

Inga Stumbrienė / Alfa.lt montažas/Instagram

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


307459

Verslininkė Inga Stumbrienė, prieš tris mėnesius susilaukusi sūnaus Viljamo, susidūrė su problema, kuri būdinga daugeliui maitinančių mamų. Apie tai viešai prabilusi, verslininkė paragino ir kreipėsi į kitas moteris, kad jos pasidalytų savo patirtimi.

Instagrame I. Stumbrienė kreipėsi patarimo į kitas maitinančias mamas dėl didelio plaukų slinkimo.

Verslininkė teigė, kad po trečiojo vaiko gimimo jai pradėjo stipriai slinkti plaukai. Trijų vaikų mama sako, jog su šia problema po gimdymo susiduria pirmą kartą.

„Visada turėjau sveikus plaukus, o šį nėštumą jais itin džiaugiausi, plaukai augo dvigubai greičiau nei įprastai. Taip, žinau, po gimdymo dėl hormonų pusiausvyros plaukų slinkimas yra labai dažnas. Bet man tai pirmas kartas ir net neįsivaizduoju, ką daryti.

Juo labiau vaistinėje pasakė, kad maitinančioms mamytėms nei papildų, nei serumų nerekomenduojama“, – socialiniame tinkle rašė I. Stumbrienė.

Moteris socialiniame tinkle kvietė kitas mamas pasidalyti savo patarimais ir gavo daug palaikymo žinučių. Sekėjos ją nuramino, kad toks kūno pokytis yra visiškai natūralus ir nereikia dėl jo jaudintis.