Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Gitaristas M. Vitkauskas. Nuotr. R. Mačiukienės.
Erika ŠivickaitėŠaltinis: Etaplius.lt
Joniškietis, roko grupės „M.E.S“ gitaristas Marius Vitkauskas prie kavos mėgsta lengvai paruošiamą talerių užkandėlę su tepamuoju sūriu ir ikrais.
Užkandėlei reikės: 1 pakelio talerių su pelėsiniu sūriu (net jei pelėsinio sūrio nemėgstate, pabandykite, skonio nesijaus), 1 indelio tepamojo sūrio „Philadelphia“ (natūralaus skonio arba su žolelėmis), 1 indelio (90 g.) dirbtinių juodųjų ikrų.
Į indą dedame tepamą sūrį ir jį gerai išmaišome su juodaisiais ikrais. Imame talerį, ant jo arbatiniu šaukšteliu tepame sūrio mišinio su ikrais, o ant viršaus dedame kitą talerį. Skanaus!