Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt
Laidos viešnia – Etaplius.lt vyriausioji redaktorė, maisto tinklaraščio „Virtuvės princesė“ įkūrėja Irma Bagūnė. Moteris kartu su vedėja Inga Varanavičiene atskleis net tris užkandžių receptus, kurie patiks net įnoringiausiems svečiams.
Skanus tešloje keptas kamambero sūris, džiovintų vaisių ir šoninės užkandėlės bei vieno kąsnio sumuštinukai su pelėsiniu sūriu – tai receptai, kuriuos galima išvysti laidoje, o kartu ir išgirsti linksmų istorijų, naudingų patarimų, kaip ruošti užkandžius.
Laidoje ruošiamiems receptams reikės:
Keptas kamamberas „Saulutė“
500g. sluoksniuotos mielinės tešlos,
kamambero sūris,
kiaušinis.
„Velnio uodegėlės“
100g. džiovintų abrikosų,
100g. džiovintų slyvų,
keletas griežinėlių čorizo dešros,
apie 150g. šaltai rūkytos šoninės juostelių,
medinių smeigtukų.
Vienakąsniai užkandukai su kamamberu
kamambero sūris,
spanguolių uogienė arba pagardas,
forminė skrudinimo duona,
alyvuogių aliejus skrudinimui.