PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Etaplius TV2024 m. Liepos 18 d. 18:33

Gera savijauta kiekviename žingsnyje: skaidulų nauda kasdienybėje

Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


310147

Šios savaitės laidos „Moterims 45+“ pašnekovė Erika Stankienė – „Eriglobe” prekinio ženklo įkūrėja.

„Eriglobe“ specializuojasi skaidulomis praturtintų papildų kūrime, skirtų visiems, kurie rūpinasi savo sveikata. Daugelis moterų, ypač perkopusių penktąją dešimtį, susiduria su pilvo pūtimu, žarnyno funkcijų disbalansu, sulėtėjusia medžiagų apykaita ir nuolatiniu alkio jausmu. Erika pristato savo sukurtą produktą – skaidulas, skirtas šių problemų sprendimui ir bendrai savijautai gerinti.

Patyrusi sveikatos problemas, tokius kaip diskomfortas žarnyne, energijos trūkumas ir nemalonūs pojūčiai kasdienybėje, Erika nusprendė sukurti produktą, kuris padėtų reguliuoti žarnyno veiklą, svorį ir alkio jausmą. Pasak pašnekovės, badavimas ir mažo kaloringumo dietos nėra veiksmingos, nes nors svoris gali mažėti, kartu mažėja ir energija, o tai tik dar labiau pablogina žarnyno funkcijas.

Norint palaikyti gerą žarnyno veiklą ir užtikrinti tinkamą gerųjų bakterijų kiekį organizme, svarbu rūpintis mityba ir papildais. Erika siekė, kad moterys gautų ne tik skaidulų, bet ir begalę naudingų, jai reikalingų vitaminų.

Moterys dažnai daro klaidų, naudodamos laisvinamuosius, klizmas ar laikydamosi griežtų dietų, kurios tik pablogina žarnyno funkcijas. Erika rekomenduoja vartoti skaidulas kasdien, bent tris mėnesius. Po šio laikotarpio ji pataria atlikti kraujo tyrimus ir įsitikinti, kad pokyčiai yra ne tik jaučiami, bet ir atsispindi tyrimų rezultatuose.

Patarimus apie skaidulų vartojimą, jų naudą ir galimybes Erika aptaria laidos metu. Kviečiame žiūrėti pilną vaizdo įrašą ir sužinoti daugiau apie lengvumo ir laisvumo jausmą, kurį suteikia „žarnyno šluota“ – skaidulos.

Daugiau informacijos ir naujienų moterims 45+ galite rasti „Facebook“ grupėje: https://www.facebook.com/groups/3615063558742901