PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugpjūčio 28 d. 20:28

Garsioji Mokytoja Veronika sulaukė „supermamyčių“ puolimo: buvo ir necenzūrinių pasiūlymų

Lietuva

Mokytoja Veronika. / Alfa.lt

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


315908

Veronika Naumova-Kazilionė, geriau žinoma kaip Mokytoja Veronika, sulaukė dviprasmiškos reakcijos, kai pasiūlė rugsėjo 1-osios proga mokytojams padovanoti ne kardelius, o kelionę.

Veronika Naumova-Kazilionė, geriau žinoma kaip Mokytoja Veronika, sulaukė dviprasmiškos reakcijos, kai pasiūlė rugsėjo 1-osios proga mokytojams padovanoti ne kardelius, o kelionę.

„Pastaruoju metu „Facebook“ grupėse vis dažniau matau diskusijas apie tai, ką tėvai turėtų dovanoti mokytojams. Kai išsakiau savo nuomonę, ji nepatiko kai kurioms „supermamytėms“, – „Facebooke“ rašė V. Naumova-Kazilionė.

Ir išties, dalis jos sekėjų teigė, kad yra nusiteikę prieš brangias dovanas ir pan. Pati Mokytoja Veronika vėliau paviešino net gautą asmeninę žinutę, kurioje viena moteris teigė: „Naglumas virš visko, šiuolaikinė tupa mokytoja. Pa..lpk ir turėsi vieną kelionę.“

V. Naumova-Kazilionė pabandė paaiškinti, kad didžiausia dovana mokytojams – tėvų ir vaikų pagarba. Kartu jokie tėvai neprivalo nieko dovanoti, bet jei turi galimybę ir noro gali padovanoti gėlę, šokoladą ar kitą smulkmeną.

„Didžioji dalis mokytojų mielai priima dovanas, bet yra ir tokių, kurie viešai išmeta gėles ar kitas dovanas ir priekaištauja vaikams, kad jiems dovanos nereikia, – rašė Mokytoja Veronika. – Todėl pasiūliau mokytojams dovanoti tai, kas sukeltų daugiau emocijų, pavyzdžiui, kelionę. Kai kurioms „supermamytėms“ žodis „kelionė“ sukėlė pasipiktinimą, tačiau kelionė gali būti bet kur – į SPA, į žygį aplink Vilnių.“

Vis dėlto ir tai nenuramino kai kurių mokytojos sekėjų.

„Gal tiesiog būkite paprastesnė ir priimkite, ką vaikas nuoširdžiai atneša, galbūt tas gėlės žiedas vaikui reiškia daugiau nei vienas čekis muo visos klasės“, – rašė viena jų.

Tiesa, atsirado ir palaikančių Mokytoją Veroniką.