PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Liepos 23 d. 08:50

Festivalio „Jaunas kaip Vilnius“ metu numatomi eismo ribojimai

Vilnius

Festivalis „Jaunas kaip Vilnius“. Sauliaus Žiūros nuotr.

EtapliusŠaltinis: ELTA


310787

Muzikos festivalio „Jaunas kaip Vilnius“ metu aplink Vingio parką bus ribojamas eismas. Miesto savivaldybė vykstantiems į festivalį rekomenduoja naudotis viešuoju transportu.

Į Vingio parką festivalio dalyviai kviečiami vykti įprastais, dienos metu kursuosiančiais autobusais. Kai kurių maršrutų autobusai stos ir papildomai įrengtoje ,,Jaunas kaip Vilnius“ stotelėje Geležinio vilko gatvėje, teigiama savivaldybės pranešime.

Taip pat pabrėžiama, kad specialūs festivalio maršrutai kursuos tik nakties metu ir veš keleivius iš renginio 23:15 – 02:30 valandomis.

Festivalio dalyviams, atvykstantiems automobiliu, savivaldybė siūlo transporto priemones palikti Parodų g. stovėjimo aikštelėje, o iki Vingio parko ateiti per Lazdynų tiltą.

Siekiant išvengti eismo spūsčių Vingio parko prieigose, rekomenduojama rinktis eismą Oslo g., Vakariniu aplinkkeliu, Pilaitės pr., T. Narbuto g.

Dėl koncerto nuo liepos 25 d. 10:00 val. iki liepos 26 d. 02:00 val. įvedamas vienpusis eismas Eigulių ir Elektrinės g. bei draudžiamas įvažiavimas iš Eigulių g. į Savanorių pr. žiedą, nuo liepos 25 d. 16:00 val. iki liepos 26 d. 02:00 val. įvedamas vienpusis eismas Birutės g., o nuo liepos 25 d. 10:00 val. iki liepos 26 d. 02:00 val. draudžiamas eismas kelyje link Vingio parko estrados iš Geležinio Vilko g. pusės, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.