Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, Paulina Paukštaitytė / LNK
AlfaŠaltinis: ALFA
Prieš kelias savaites bendrą kūrinį „Melagis“ išleidusios ir kartu koncertą surengusios Paulina Paukštaitytė ir Elena Puidokaitė-Bruzgulienė puikiai jaučiasi ant scenos, tačiau virtuvėje vienai dainininkei kiek jaukiau nei kitai.
„Maisto gamyba – svarbi mano gyvenimo dalis. Eiti ir ragauti restoranuose yra viena, bet pasigaminti kažką savo virtuvėje – kas kita. Tai labai svarbu“, – sakė Paulina Paukštaitytė.
Atlanta labiau mėgsta žiūrėti, kaip gamina kiti. „Gaminu, nes turiu tai daryti, bet jausmo, kad tai mano hobis ar pašaukimas, neturiu“, – šypsojosi legendinė dainininkė.
Ant laidos „Dėl skonio nesiginčijama“ stalo atlikėjos rado lašišos, kiaušinių, agurkų, krapų, miltų, grūdėtos varškės ir pieno. Pagal projekto taisykles, per 15 minučių jos turi panaudoti visus produktus ir patiekti paruoštą patiekalą.
„Kulinarinį iššūkį priėmiau todėl, kad tai yra smagus eksperimentas – išeiti iš savo patirčių zonos, gerai praleisti laiką“, – sakė E. Puidokaitė-Bruzgulienė.
„Dėl skonio nesiginčijama“ eksperimentas pareikalavo pastangų iš virtuvėje ilgai suktis mėgstančios Paulinos Paukštaitytės. „Virtuvėje esi vienas, gamini sau, neturi laikmačio. Ten laisvės tikrai daug, o čia buvo iššūkis“, – kalbėjo dainininkė.
Atlanta nusprendė gaminti tai, ką dažnai gamina namuose – jos baltymų pilni pusryčiai tiks visiems, besistengiantiems gyventi sveikai. Paulina gamino vieną mėgstamiausių savo patiekalų, tačiau paliko kabliuką – įprastai saldus patiekalas čia buvo sūrus. Už labiau patikusį patiekalą kviečiame balsuoti portale LNK.LT. Registruokitės ir laimėkite puikius LNK bei „Rimi“ prizus! „Tarp mūsų gaunasi tokia sinergija, kurios nereikia ieškoti – ji tiesiog yra. Jaučiu, kad viena kitą su Elena puikiai jaučiame ir prijaučiame. Jaučiu, kad labai panašias emocijas su ja išgyvename tiek muzikoje, tiek virtuvėje“, – eksperimentu džiaugėsi Paulina Paukštaitytė.