Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
Birutė MontvilienėŠaltinis: Etaplius.lt
Šis pyragas – puiki idėja ir šventiniam, ir kasdieniam stalui.
Pyragui kepti pasigaminame bemielės sluoksniuotos tešlos arba pasinaudojame UAB „Mantinga“ gaminiu. Įdarui paruošti reikės 600 g varškės, dviejų kiaušinių, dviejų skiltelių česnako. Galima dėti ir baziliko. Be to, reikės „Tabasco“ padažo, druskos, 300 g šaldytų špinatų, 100 g tarkuoto „Džiugo“ sūrio, 100 g džiuvėsėlių ir 50 g „Volčesterio“ padažo. Viską išmaišome. Įdaras paruoštas.
Iškočiojame tešlą. Dedame įdarą ir susukame volelį (suktinį). Aptepame kiaušinio plakiniu ir gaminį subadome smeigtukais.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Skanaus!